OM EILA

Som liten tjej i Västerbottens inland lärde sig Eila tidigt att läsa av människor och situationer.

Att under sin skolgång vara mobbad gjorde henne lyhörd för andra människor och deras signaler.

Att hon samtidigt hade en djup känsla av att veta saker som ingen annan uttalat var något som hon höll för sig själv för att inte sticka ut ännu mer.

När Eila blev blind 1989 vände hon på flera sätt blicken inåt och ett utforskande av livet började. Sökandet efter kunskap, ökad förståelse för livet och de saker vi inte riktigt kan ta på blev viktiga. Trots mycket frustration och ilska över den förlorade synen blev det en vändpunkt i livet och en tid för reflektion och omprioritering.

Eila NílssonMitt i sin nya livssituation satsade hon fullt ut på simningen som gav flera stora meriter som resultat.

SM, EM, och allra högst nådde hon 1996 då hon tog två guld och satte ett världsrekord vid Paralympic Games i Atlanta.

Stolt över att ha uppnått sina mål blev det tydligt för henne att det är under tuffa perioder i livet som kraften och styrkan får nytt fäste, samt att framgången lärt henne att njuta.

Med denna erfarenhet och med nya insikter, så blev livsvalen tydligare för henne.
– Visst var det lite skrämmande att ta klivet och ge sin tillit och tro till andligheten, men samtidigt kände jag att det var den vägen jag ville gå och att den var rätt för mig, säger Eila.

Hon sökte sig till alternativa utbildningar som ETB (energibehandlingstekniker), akupunktur och Qigong, som arbetar med energi och dess flöde.

– Det handlar om att använda känslan och för mig som inte ser sker det numera helt automatiskt.

– Att få dela med sig av sin kunskap och vara en del av människors utveckling är en gåva och en förmån, säger Eila.
Hon arbetar idag med föreläsningar, kurser och individuell rådgivning, där hennes mediumskap i kombination med livserfarenhet och utbildning ger henne en bred bas att stå på.

– För Eila handlar det om att hitta sin egen väg, och att söka kunskap och få erfarenhet för att växa som människa. Där kan alla typer av förändringar finnas, oavsett om vi ser dem som valda eller icke valda.

Förändring och livsval är något som alla behöver kunna hantera i livet.

Eila känner själv en trygg förankring i sig själv och den väg hon valt. Hon vägleder, inspirerar och hjälper människor med en ödmjuk och kärleksfull inställning.

I hela sitt yrkesverksamma liv har Eila arbetat med människor. Viljan att hjälpa andra har alltid varit stor och insikten att först när man kan hjälpa sig själv kan man fullt ut hjälpa andra kom framför allt i kontakten med den kinesiska medicinen.
Sedan dess har vikten av att bli hel i sig själv varit den stora drivkraften och gjort att Eila sökt sig till flera utbildningar som både fått henne att växa och som blivit viktiga verktyg för att kunna vägleda andra.

– Det som berört mig mest i livet är alla fantastiska möten med människor. Att få vara med och se deras inre kraft och styrka komma till uttryck när de tar tag i rodret på sin egen livsbåt, är helt underbart, säger Eila.

Utbildningar

Undersköterska och mentalskötare
Massageterapeut
Beröringspedagog (Taktil stimulering)
Reiki healing steg 1 och steg 2
Yuen-metoden (Energibehandlingsteknik)
Mental rådgivare
Mindfulnessinstruktör steg 1
Tidigare liv terapeut (via hypnos)

Kunskap är viktig, men det är först när kunskapen omsätts till erfarenhet och visdom som den har ett sant värde.


Företaget innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring.


© 2013 Eila Nilsson Hälsa och Livskraft
Eila Nilsson, Norra Hamngatan 38, 932 32 Skelleftehamn, Mobil: 070-372 30 39, E-post: eila@eilaslivskraft.se